Tävla och vinn en dator värd 13.000 kr >>

RUT-tjänster

  • – Har katten fastnat i skrivaren?
  • – Är internetuppkopplingen inte pålitlig?
  • – Blir du galen på alla rutor som poppar upp?

RUT löser dina IT-bekymmer i hemmet

till halva kostnaden

Har katten fastnat i skrivaren och det är plågsamt att åka genom stan med katten skrikandes i bilen?

Lugn! Vi kommer hem till dig och fixar dina IT-problem. Med RUT-avdraget betalar du endast halva arbetskostnaden när vi utför service i ditt hem.

Tjänster som ger rätt till rutavdrag är arbete med att ta i bruk, installera, reparera och underhålla.

  • data- och IT-utrustning, till exempel persondatorer, läsplattor, tv-apparater, smart telefoner och spelkonsoler.
  • kringutrustning som stödjer data- och IT-utrustningen och som är sammankopplade med dessa, till exempel skrivare, skannrar och avläsare.
  • dataprogram och dataförbindelser som hanterar hushållens IT-utrustning och som kan ta emot och/eller sända elektronisk kommunikation, till exempel modem, routrar, fiber- och nätverkskablar samt wifi-utrustning.

Även enklare rådgivning och handledning som ges i samband med ovanstående arbete kommer att ge rätt till rutavdrag.

Hör av dig till oss så bokar vi in lite hemhjälp och löser problemet.

RUT's regler

IT-tjänster som ger rätt till rutavdrag är arbete med att installera, reparera och underhålla personlig data- och IT-utrustning, vilket inkluderar sammankopplad kringutrustning, programvara och utrustning för datakommunikation. Enklare rådgivning och handledning i samband med ovanstående arbete omfattas också. Tjänsterna ska utföras i köparens bostad för att ge rätt till rutavdrag.

Exempel på IT-tjänster som inte ger rätt till rutavdrag är arbete med IT-utrustning för fjärrstyrning och övervakning, programmering, ombyggnad av IT-utrustning eller mer avancerad kundanpassning av programvara. Inte heller omfattas reparation eller annat arbete som utförs i utförarens verkstad, eller handledning och rådgivning på distans.

Källa: Skatteverket

Våra IT-samariter

benny1

Benny Karlsson

Tekniker, installatör & inspiratör

Det inte Benny vet om datorer och nätverk är inte värt att veta. Med över 25 års erfarenhet dansar han in med ett glatt leende på läpparna i ditt vardagsrum och när du stängt dörren efter honom funkar allt som det ska.

andree-6

Andree Hinas

Tekniker, installatör, lödkunnig

Andree kan ta isär din dator i beståndsdelar, det som skiljer honom från andra är att han också kan få ihop den igen – i fungerande skick!  Med lödpenna i högsta hugg kan han laga det mesta.

Hakan_L-3-Redigera

Håkan Lehtojärvi

Tekniker, INSTALLATÖR

Ingen fråga är för dum att ställa och Håkan hjälper dig med ett tålamod och lugn som ger dig sinnesfrid ihop med tydliga instruktioner till din teknik i hemmet.