Tävla och vinn en dator värd 13.000 kr >>

RUT-tjänster

  • – Har katten fastnat i skrivaren?
  • – Är internetuppkopplingen inte pålitlig?
  • – Blir du galen på alla rutor som poppar upp?

RUT löser dina IT-bekymmer i hemmet

till halva kostnaden

Har katten fastnat i skrivaren och det är plågsamt att åka genom stan med katten skrikandes i bilen?

Lugn! Vi kommer hem till dig och fixar dina IT-problem. Med RUT-avdraget betalar du endast halva arbetskostnaden när vi utför service i ditt hem.

Tjänster som ger rätt till rutavdrag är arbete med att ta i bruk, installera, reparera och underhålla.

  • data- och IT-utrustning, till exempel persondatorer, läsplattor, tv-apparater, smart telefoner och spelkonsoler.
  • kringutrustning som stödjer data- och IT-utrustningen och som är sammankopplade med dessa, till exempel skrivare, skannrar och avläsare.
  • dataprogram och dataförbindelser som hanterar hushållens IT-utrustning och som kan ta emot och/eller sända elektronisk kommunikation, till exempel modem, routrar, fiber- och nätverkskablar samt wifi-utrustning.

Även enklare rådgivning och handledning som ges i samband med ovanstående arbete kommer att ge rätt till rutavdrag.

Hör av dig till oss så bokar vi in lite hemhjälp och löser problemet.

RUT's regler

IT-tjänster som ger rätt till rutavdrag är arbete med att installera, reparera och underhålla personlig data- och IT-utrustning, vilket inkluderar sammankopplad kringutrustning, programvara och utrustning för datakommunikation. Enklare rådgivning och handledning i samband med ovanstående arbete omfattas också. Tjänsterna ska utföras i köparens bostad för att ge rätt till rutavdrag.

Exempel på IT-tjänster som inte ger rätt till rutavdrag är arbete med IT-utrustning för fjärrstyrning och övervakning, programmering, ombyggnad av IT-utrustning eller mer avancerad kundanpassning av programvara. Inte heller omfattas reparation eller annat arbete som utförs i utförarens verkstad, eller handledning och rådgivning på distans.

Källa: Skatteverket

Våra IT-samariter

benny1

Benny Karlsson

Tekniker, installatör & inspiratör

Det inte Benny vet om datorer och nätverk är inte värt att veta. Med över 25 års erfarenhet dansar han in med ett glatt leende på läpparna i ditt vardagsrum och när du stängt dörren efter honom funkar allt som det ska.

andree-6

Andree Hinas

Tekniker, installatör, lödkunnig

Andree kan ta isär din dator i beståndsdelar, det som skiljer honom från andra är att han också kan få ihop den igen – i fungerande skick!  Med lödpenna i högsta hugg kan han laga det mesta.

SONY DSC

Patric Lytholm

Tekniker, installatör, Apple-expert

“Frukt”-ansvärt kunnig på Apple-produkter. Som Gotlands enda certifierade Apple-tekniker löser han problem med dina äpplen, åt dina päron. Alltid nära till en dålig ordvits.