Tävla och vinn en dator värd 13.000 kr >>

Utbildning

I grupp eller enskilt, du bestämmer...

Utbildning & konsultation

Kunskap är aldrig tungt att bära. Vi hjälper dig med det område du behöver stärka dig inom. Gäller det datorns funktioner? E-post? Bildhantering? Webbsidor? iCloud?
Vi anpassar utbildningen efter dina behov och önskemål. En personlig utbildning där vi i lugn och ro hjälper dig att komma vidare genom ökad kunskap. Boka enskild konsultation eller utbilda er i grupp.

Vill du ha en inbjudan innan nästa kurs?

Fyll i namn och e-postadress så hör vi av oss i god tid innan nästa tillfälle. Du kan när som helst avsäga dig våra utbildningsinbjudningar.

Kommande utbildningar:

Apple introduktion

- En kurs för dig som är nybliven ägare av en Mac-dator, eller för dig som vill uppdatera dina baskunskaper i arbetsflöden, MacOS, iCloud m.m.

Kursinnehåll:

Grunderna i MacOS. Vi går bl.a igenom Apple-ID, iCloud, Bilder, App Store, Filhantering, Webbläsare, Backup, office-lösningar och en hel rad andra finesser och möjligheter. Kursen vänder sig i huvudsak till datoranvändare men mobila enheter nämns. 4 timmars genomgång inkl. fikapaus.

Bra att veta:

Inga förkunskaper krävs. Medtag gärna egen dator men se till att den är uppdaterad till senaste version av MacOS (f.n. MacOS Monterey). Utbildningsenheter finns även på plats för dig som saknar möjlighet att ta med egen dator.

Kostnad:

Anmäl dig här:

Välkommen på kurs!

PATRIC LYTHOLM
Certified Apple Technician & utbildare

Frågor: utbildning@databyran.nu