Vill du ha en inbjudan innan nästa kurs?

Fyll i namn och e-postadress så hör vi av oss i god tid innan nästa tillfälle. Du kan när som helst avsäga dig våra utbildningsinbjudningar.Utbildning & konsultation

Kunskap är aldrig tungt att bära. Vi hjälper dig med det område du behöver stärka dig inom. Gäller det datorns funktioner? E-post? Bildhantering? Webbsidor? iCloud?Vi anpassar utbildningen efter dina behov och önskemål. En personlig utbildning där vi i lugn och ro hjälper dig att komma vidare genom ökad kunskap.Boka enskild konsultation eller utbilda er i grupp.

Appleutbildning introduktion

Nu är det åter dags för en Apple-utbildning på Databyrån efter två års uppehåll pga covid 19! Välkommen att anmäl dig till vår 4 timmars introduktionskurs!

 

NÄR?

Torsdagen den19 maj 2022,
kl 13:00-17:00

VAR?

Databyråns utbildningssal, 2:a våningen. Hyvelgatan 12, Visby

HUR?

4 timmar introduktion, tips och trix inkl. fikapaus.

Kursinnehåll:

Grunderna i MacOS. Vi går bl.a igenom Apple-ID, iCloud, Bilder, App Store, Filhantering, Webbläsare, Backup, office-lösningar och en hel rad andra finesser och möjligheter. Kursen vänder sig i huvudsak till datoranvändare men mobila enheter nämns. 4 timmars genomgång inkl. fikapaus.

Bra att veta:

Inga förkunskaper krävs. Medtag gärna egen dator men se till att den är uppdaterad till senaste version av MacOS (f.n. MacOS Monterey). Utbildningsenheter finns även på plats för dig som saknar möjlighet att ta med egen dator.

Pris: 1.195 kr

OBS! Begränsat antal platser.

Väl mött

Patric Lytholm
Certified Apple technician

Frågor: utbildning@databyran.nu

Anmäl dig här